Un rapidist vrea să îi ia faţa UTA-ei, cu play-off de la zero!

by Sorin Haut

Mijlocaşul de bandă stîngă al Rapidului, Petre Goge, evoluează la giuleşteni încă din Liga a IV-a. Are cu trupa bucureşteană două promovări consecutive şi în acest sezon speră să o realizeze şi pe cea de-a treia. Goge nu vrea să conceapă că acest sezon ar putea fi decis pe baza actualului clasament sau că va fi anulat, dar e de acord cu play-off-ul.

”Noi ne dorim să continuăm, pentru că ar fi un sezon pierdut şi ar fi pierderi pentru toată lumea, inclusiv pentru club, economie, toată lumea. Nu ştiu ce se va întâmpla. Eu cred că, totuşi, sunt două variante, sau, să zic, trei, dar la a treia nici nu vreau să mă gândesc. Ar fi luat în calcul să se suspende campionatul şi UTA şi Mioveni să promoveze şi noi să fim nevoiţi să mai stăm un an în Liga a 2-a. Sper să nu se ajungă la această situaţie. Sper să se reia campionatul, pentru că aşa ar fi corect pentru toată lumea. Am pleca cu acelaşi punctaj, am fi sistemul play-off şi, atunci, ar fi şapte finale. Cine este mai în formă va promova. Atunci putem promova chiar de pe primul lor, dacă vom câştiga toate meciurile”, a mai spus Goge pentru liga2.prosport.ro.

După 24 de etape desfăşurate în acest sezon, Rapid ocupă locul 6 în Liga a II-a, cu 37 de puncte, la două lungimi în spatele echipelor clasate pe locurile 2 şi 3, CS Mioveni, respectiv Turris Oltul Turnu Măgurele. UTA e lider autoritar, cu 50 de puncte. (foto: fcrapid.ro)

Facebook Comments