Un prahovean și un constănțean, urmăriţi general, prinși în vama Nădlac

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbați căutaţi de autorităţile române.

În data de 31.07.2019, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român L.N., în vârstă de 40 de ani, domiciliat în judeţul Prahova.
În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat 3 ani şi 20 de zile de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită şi furt.

Tot în data de 31.07.2019, la ora 06.00, la același punct de frontieră, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român G.G., în vârstă de 38 de ani, având domiciliul în judeţul Constanţa.
Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat 4 ani şi 2 luni de închisoare, pentru săvârşirea de infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În cazuri, persoanele au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurile legale care se impun.

Facebook Comments