UN POLITIST S-A IMPUSCAT IN CAP CU ARMA DIN DOTARE

by Andreea Radu

Poliţistul din comuna vasluiană Duda Epureni care s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare, sâmbătă, la locuinţa soacrei sale, a decedat, manevrele de resuscitare făcute de echipajul medical al ambulanţei ajunse la locul intervenţiei fiind fără rezultat.

În pofida manevrelor de resuscitare făcute timp de aproximativ o oră, poliţistul a fost declarat decedat, rana provocată în cap de glonţ fiind foarte gravă. De altfel, în momentul în care echipajul medical a ajuns la locul intervenţiei, agentul era în stop cardio-respirator.

Cadavrul poliţistului va fi preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui, pentru necropsie.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale ajunşi la locuinţa soacrei agentului au început o anchetă la faţa locului pentru a stabili în ce condiţii a avut loc incidentul.

Poliţistul, în vârstă de 44 de ani, s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare, sâmbătă după-amiază, într-o anexă a locuinţei soacrei sale, iar prima ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea. Agentul, ajutor de şef de post în comuna Duda-Epureni, se afla în timpul liber în momentul în care s-a produs incidentul.

 

Sursa: http://www.mediafax.ro/social/vaslui-un-politist-s-a-impuscat-in-cap-cu-arma-din-dotare-12757354

Facebook Comments