Un om de afaceri din Arad a murit după ce s-a împiedicat, iar o sticlă spartă i-a secţionat carotida

by Florian Popa

Administratorul unei firme din municipiul Arad a decedat, miercuri după-amiază, în timp ce manipula o bucată mare de sticlă, care s-a spart şi i-a secţionat carotida.

Accidentul a avut loc la o firmă care comercializează sticlă pentru ferestre de tip termopan, iar administratorul se pregătea să servească un client.

Directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Arad, Ecaterina Isac, a declarat, pentru agerpres.ro, că bărbatul manipula o bucată mare de sticlă, dar s-a împiedicat, iar un ciob s-a înfipt în gât şi i-a secţionat carotida.

„La accidentul de muncă a fost martor un client, care a sunat la 112. Din nefericire, în urma pierderii masive de sânge, bărbatul în vârstă de 38 de ani a decedat”, a declarat Isac.

La locul accidentului de muncă s-a deplasat un echipaj medical, care însă nu au mai putut să-i acorde ajutor victimei, fiind declarat decesul.

Cazul este cercetat de către inspectorii ITM Arad, care urmează să stabilească dacă au fost respectate normele de protecţie în muncă.

Facebook Comments