Un olimpic la matematică a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui hotel din vestul țării

by Cristian Dobre

Un copil de 13 ani, din Galaţi, a ajuns în comă la spital după ce a căzut de la etaj, pe scara interioară a unui hotel din Hunedoara. Băiatul era unul dintre participanţii la olimpiada naţională de matematică şi era însoţit de tatăl său. Medicii au decis să îl transfere la Spitalul Județean din Timișoara.

Actualizare 9:25. Elevul de 13 ani a murit la spital. „Din păcate, cadrele medicale de la Timişoara au comunicat că minorul de 13 ani, din Galaţi, a decedat”, a anunţat Poliţia Judeţeană Hunedoara.

Andrada Velciov, jurnalist Digi24: Băiatul, împreună cu mai mulți colegi de-ai săi, se juca pe o scară interioară a hotelului. La un moment dat se pare că s-a dezechilibrat, a alunecat de pe o balustradă și a căzut în gol de la etajul al patrulea.

Băiatul de 13 ani s-a lovit de pardoseala de marmură. În momentul accidentului, alături de copiii care se jucau nu se află niciun părinte şi nici profesoara care-i însoţea.

Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt Ambulanța Hunedoara: „Copilul a fost găsit în stare de inconștiență de echipajul SAJ, a preluat și transportat în UPU Hunedoara. În urma investigațiilor, s-a găsit un traumatism cranian sever, cu fractură craniană, cu un hematom cereberal, cu un hematom la nivelul exterior al craniului, băiatul este într-o comă indusă.”

Având în vedere starea sa, băiatul a fost transferat la Spitalul Judeţean din Timişoara, la secţia de neurochirurgie. Polițiștii din Hunedoara au deschis o anchetă și verifică modul în care s-a produs accidentul.

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments