Un nou rezultat extraordinar pentru atletul Mihai Motorca, în finala Campionatelor Europene rezervate cadeților

by Andreea Radu

Mihai Motorca a obținut în această seară un nou rezultat extraordinar în finala Campionatelor Europene rezervate cadeților (U18) desfășurate la Ierusalim (Israel) – la aruncarea discului cu performanța de 58.18m.
Atletul CSS Gloria Arad a fost devansat de către ucrainianul Brudin Mykhallo (64,51 m – Record al Campionatelor) și de olandezul Rolvink Yannick (63,06 – Record Național). De menționat că ieri, în faza calificărilor, Mihai Motorca (CSS “Gloria” Arad – CSM Arad) și-a îmbunătățit recordul personal intrând în finală cu a doua aruncare din competiție.
Bucuros de reușita sportivului său, profesorul CSS “Gloria” Arad Constantin Miclea a transmis după încheierea competiției: “Având în vedere forma sportivă în care se află și performanțele realizate în ultimul an, Mihai Motorca (elev în clasa a X-a la Liceul Tehnologic “Iuliu Moldovan” Arad) este favorit la câștigarea medaliei de aur la FOTE (Festivalul Olimpic al Tineretului European) ce va avea loc în perioada 24-30 iulie 2022 la Banska Bystrica!”
FELICITĂRI, Mihai Motorca și profesorilor Constantin Miclea și Zoltan Szabo❗️

Facebook Comments