Un nou gest impresionant făcut de Tom Hanks, înainte de Crăciun

by Cristian Dobre

Tom Hanks i-a surprins pe clienții unui fast-food din orașul Fontana din statul american California. În preajma Crăciunului, actorul, cunoscut ca fiind cel mai amabil de la Hollywood, a plătit mâncarea tuturor oamenilor care stăteau la coadă.
În fotografiile și clipurile video publicate pe rețelele de socializare, Tom Hanks poate fi văzut în timp ce lua masa împreună cu soția sa, actriţa Rita Wilson, la sfârşitul săptămânii trecute, într-un restaurant de tip fast-food din orașul Fontana.
„Tom a dat autografe pe şepci In-N-Out hats şi a făcut poze cu toată lumea. A fost drăguţ, a râs, a vorbit cu toată lumea. Ne-a urat ‘Crăciun fericit!’ când a ieşit”, a declarat un martor, citat de contactmusic.com
Tom Hanks ar putea juca rolul lui Geppetto într-un film live action „Pinocchio” produs de Disney. Dublu laureat cu Oscar – pentru rolurile din „Forrest Gump” (1994), de Robert Zemeckis, şi „Philadelphia” (1995), de Jonathan Demme – Tom Hanks a mai jucat în filme precum „Bridge of Spies” (2015), de Steven Spielberg, „Inferno”, de Ron Howard, „Apollo 13” (1995), de Ron Howard, „Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii/ Saving Mr. Banks” (2013), de John Lee Hancock.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments