Un nou „El Clasico” la Arad, în primul derby din noul an

by Rusu Flavius

Sistemul competițional din sezonul 2019-2020 al întrecerii feminine include două faze ale sezonului regulat și play-off. În prima fază a campionatului au fost două grupe regionale (Vest şi Est). Primele trei clasate în cele două grupe au avansat în Grupa A în faza a doua, unde se pornește cu punctele din duelurile directe între echipele calificate. Celelalte formații vor juca în grupa B, unde ultimul loc din grupa Est a primit 0 puncte.

Arad, Sfântu Gheorghe, Satu Mare, Târgoviște, Cluj şi Braşov sunt cele care se vor duela în grupa valorică 1-6 a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Echipa arădeană a aflat, astăzi ţintarul fazei a doua a campionatului. “Galben-albastrele” vor evolua după următorul program:

Etapa I (sâmbătă, 11 ianuarie, ora 18): FCC Baschet Arad – CSM Târgoviște

Etapa II (18 ianuarie): CSM Satu Mare – FCC Baschet Arad

Etapa III (25 ianuarie): FCC Baschet Arad – Universitatea Cluj

Etapa 4 (01 februarie): ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – FCC Baschet Arad

Etapa 5 (05 februarie): Olimpia CSU Brașov – FCC Baschet Arad

Cele 6 echipe calificate în grupa A vor juca în play-off. Primele două la finalul fazei a doua a sezonului regulat intră direct în semifinale. În primul tur de play-off vor fi dueluri între locurile 3 și 5, respectiv 4 și 5, pentru accederea în penultimul act.

Se joacă în sistemul 3 din 5 partide. Echipele din grupa B vor juca pentru clasament, în sistemul 2 din 3 meciuri. Tot 2/3 va fi și la finala mică și la meciurile pentru locurile 5-8. (baschetarad.ro)

Facebook Comments