Un microbuz plin cu călători s-a ciocnit cu un autoturism. Sunt doi morţi şi opt răniţi la Iași

by Adrian Pavel

Un microbuz plin cu călători s-a ciocnit cu un autoturism. Sunt doi morţi şi opt răniţi.

Potrivit ISU Iaşi, în microbuz se aflau opt persoane şi în autoturism, două, acestea din urmă decedând în urma impactului, conform rtv.net.

„Au fost direcţionate către locul evenimentului două autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, două echipaje de prim ajutor, un echipaj de transport victime multiple şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Ajunse la locul evenimentului, echipele de intervenţie au constatat decesul ocupanţilor din autoturism, un bărbat de 29 de ani şi o femeie de 28 de ani. Victimele din microbuz, bărbaţi cu vârste între 22 şi 53 ani, au fost asistate de echipajele medicale sosite la locul intervenţiei. Şoferul microbuzului a refuzat transportul la spital. Celelalte victime vor fi transportate la spital”, a informat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

În microbuz se aflau opt persoane. Şapte dintre acestea au fost rănite şi au fost transportate cu ambulanţele la spital, după ce au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Victimele sunt bărbaţi cu vârsta între 22 de ani şi 53 de ani.

Şoferul microbuzului a fost de asemenea rănit, dar a refuzat să fie dus la spital.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii acestui tragic accident în care au fost implicate un microbuz transport persoane şi un autoturism.

Facebook Comments