Un microbuz căutat de autorităţile din Spania, depistat în vama Nădlac I  

by Florian Popa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac I- Nagylak au descoperit un microbuz, în valoare de 10.000 de Euro, căutat de autorităţile din Spania.

În data de 09.10.2020, în jurul orei 00.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român G.A., în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz, înmatriculat în Spania.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi documentele microbuzului. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Spania.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a cumpărat microbuzul de la un cetăţean spaniol şi nu cunoştea că acesta ar fi în atenţia autorităţilor.

Autoturismul  în valoare de  10.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

 

Facebook Comments