Un copil de trei ani are nevoie de ajutorul nostru. Nu sta nepăsător !

by Andreea Radu

Arsenie are numai 3 anisori si trece printr-o teribila suferinta. S-a nascut cu hidrocefalie triventriculara congenitala. Asta inseamna ca in creierul sau se acumuleaza apa, cutia craniana se mareste, si se face presiune pe creier provocand dureri ingrozitoare de cap. La o luna si jumatate de la nastere s-a aflat ca are hidrocefalie si abia la doua luni si jumatate, dupa ce capul i s-a marit foarte tare, a fost operat, montandu-se un furtun pentru drenajul apei din creier.

In tot acest timp nu i s-a dat un diagnostic clar, primind diagnostice diferite si contradictorii, suportand mai multe operatii chirurgicale. Diagnosticul final a venit abia la un an si jumatate de la medicii specialisti din Bucuresti de la Spitalul Maria Curie. Arsenie avea meningita, capul era plin de puroi, avea hemoragii pe creier si chisturi. De la aflarea diagnosticului Arsenie a mai facut inca 3 operatii.

Din cei 3 anisori, Arsenie impreuna cu mama lui a stat peste jumatate din anisorii lui doar prin spitale, in mod special la spitatul Louis Turcanu din Timisoara, suportand in total 7 operatii chirurgicale.

Din pacate starea de sanatate a lui Arsenie este din nou foarte precara, sistemul imunitar este 0 imbolnavindu-se foarte repede. Au revenit convulsiile, care sunt foarte dese si lungi. De fiecare data cand face convulsii este nevoie ca Arsenie sa ajunga rapid in Timisoara la spitalul Louis Turcanu. Parintii lui Arsenie nu au masina, iar costurile cu o masina platita sunt peste puterile lor financiare, mai ales ca aceste crize se repeta foarte des in ultima vreme. Chiar si cu ambulanta, deplasarea dureaza foarte mult, fiind peste 180 de km. Intr-o astfel de situatie dramatica si deplasare cu ambulanta a stat 4 ore in convulsii, ceea ce i-a provocat lui Arsenie o hemipareza pe partea dreapta.

Parintii lui Arsenie sunt foarte ingrijorati de starea lui de sanatate, de convulsiile foarte dese si lungi. Este nevoie ca Arsenie sa fie consultat de medici specialisti de la spitalul Monza si Maria Curie din Bucuresti in neurologie, pediatrie si ortopedie.

Arsenie are nevoie de ajutorul nostru pentru continuarea tratamentului pe care il urmeaza luna de luna si pentru ca parintii lui sa il poata duce la medici specialisti din Bucuresti. De asemenea, Arsenie are nevoie de recuperare prin kinetoterapie, pentru ca sa poata duce o viata cat mai normala. Aceasta recuperare o poate face numai in particular, fiind foarte sensibil din cauza bolii la conditiile de locuit.

Costurile tratamentului lunar, deplasarile dese la Timisoara din cauza convulsiilor, investigatiile medicale de specialitate, recuperarile prin kinetoterapie si operatiile chirurgicale la care va fi supus Arsenie in viitorul foarte apropiat, vor costa aproximativ 5.000 de euro. Aceste fonduri vor fi folosite de parintii lui Arsenie pentru nevoile mai sus amintite pentru urmatorul un an de zile.

In dragostea lor, parintii lui Arsenie au facut tot ceea ce au putut pentru ca fiul lor sa aiba o viata normala. Acum costurile si nevoile financiare le depasesc cu mult posibilitatile. Fara ajutorul nostru financiar parintii lui Arsenie nu ii pot asigura cele de mai sus, viata acestui copilas fiind pusa in real pericol.

De aceea, facem un apel la toti oamenii cu suflet mare sa il ajute pe Arsenie. Viata lui Arsenie depinde si de ajutorul nostru!

Cei care doriti puteti dona prin transfer bancar in conturile de mai jos, deschise pe numele asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”. Va rugam sa specificati ,,pentru Arsenie”.

 

Fiecare donator va fi specificat in lista de donatori din partea dreapta!

 

BCR (Banca Comerciala Romana)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

 

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

 

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

 

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Telefon: 0770.296.552

Email: infosperanta@gmail.com

Nu sta nepasator, hai sa ajutam!

Facebook Comments