Un cetățean american este dat dispărut în România

by Cristian Dobre

Un american care locuia în România este dispărut de mai bine de o lună, iar poliția îl tot caută de atunci. Familia lui abia acum și-a dat acordul ca situația să fie făcută publică, în speranța că poate cineva îl va recunoaște.

Bărbatul a plecat de acasă în data de 18 iulie de la domiciliul său din orașul Bragadiru și nu s-a mai întors. Soția sa este cea care a anunțat situația la 112, spunând că acesta a plecat în jurul orei 16:00, la o scurtă plimbare, dar nu s-a mai întors acasă.

Chiar în ziua dispariției, bărbatul respectiv a fost văzut în jurul orelor 13:30-14:00 într-un parc din Bragadiru, precizează IPJ Ilfov.

Bărbatul a fost căutat folosind inclusiv un câine de urmă, iar poliția face în continuare cercetări. Acum a obținut și acordul familiei pentru a face public un anunț despre dispariția bărbatului, așa că persoanele care l-au văzut sau care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Semnalmentele bărbatului: 48 de ani, înălțime 1,85 m, greutate 100 de kg, ochii verzi, părul grizonant, drept, poartă mustață și cioc, iar la nivelul gâtului și al mâinii stângi prezintă cicatrici. La momentul dispariției era îmbrăcat cu pantaloni de culoare gri închis, tricou de culoare verde închis, pantofi sport de culoare gri închis, marca „NIKE”.

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments