Un cadru universitar din vest, arestat pentru corupere sexuală a unei fete de 13 ani

by Florian Popa

Un lector de la Universitatea de Vest Timişoara (UVT) a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, pentru corupere sexuală a minorilor în formă continuată, scrie agerpres.ro.
„(Judecătorul, n.r.) admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara cu privire la inculpatul Băltăţeanu Doru-Marcel, cercetat pentru comiterea în formă continuată a infracţiunii de coruperea sexuală a minorilor (…). Dispune arestarea preventivă a inculpatului Băltăţeanu Doru-Marcel pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.02.2023 până la data de 14.03.2023, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărător din oficiu, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, ca neîntemeiată. Cu drept de contestaţie in termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 13.02.2023”, arată, marţi, soluţia Judecătoriei Timişoara.
Bărbatul, lector la Universitatea de Vest din Timișoara, îi dădea meditaţii la matematică unei fete de 13 ani, în locuinţa sa, iar la un moment dat a încercat să o sărute şi a atins-o în zonele intime. Părinţii fetei au depus o plângere la Poliţie, după ce au aflat de la fiica lor despre comportamentul profesorului.

Facebook Comments