Un bărbat din Vârfurile și-a omorât soția, după care s-a sinucis

by Florian Popa

Un bărbat din Vârfurile și-a ucis în această dimineață soția, cu mai multe lovituri de cuțit și de ciocan, după care a intrat cu mașina într-un TIR, pe drumul care legătura cu orașul Brad, șoferul decedând pe loc.

”În jurul orei 10.00, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Vârfurile, judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76, în comuna Vaţa de Jos, din direcţia Arad-Brad, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care circula regulamentar din direcţia Brad-Oradea şi care era condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Ciuruleasa, judeţul Alba. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului”, declară reprezentanții IPJ Hunedoara.

Poliţiştii care au făcut cercetări la locul accidentului au luat legătura cu colegii lor din Arad pentru a anunţa familia bărbatului de accident şi de decesul acestuia, însă când poliţiştii au ajuns la adresă, au descoperit că soţia bărbatului implicat în accident a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit şi de ciocan, inclusiv în zona capului.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Dan Ursu, a declarat pentru News.ro că un procuror s-a deplasat la o adresă din localitatea arădeană Vârfurile pentru a face cercetări cu privire la infracţiunea de omor.

De asemenea, poliţiştii şi criminaliştii se află în locuinţa familiei din Vârfurile pentru a preleva amprente şi probe după ce a fost descoperit cadavrul unei femei ucisă cu un corp dur, cu lovituri inclusiv în zona craniului.

Facebook Comments