Un bărbat din Șagu face apel la arădeni! Hoții i-au spart mașina și i-au furat 3 colete cu obiecte bisericești

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Un bărbat din Șagu face apel către arădeni, pentru a-i depista pe hoții care i-au spart mașina.

Dimineața zilei de 6 ianuarie avea să fie una nu tocmai plăcută pentru un bărbat din Șagu care și-a găsit mașina spartă. Necazul a fost cu atât mai mare cu cât acestuia i-au fost furate șase colete cu diverse bunuri. Dintre acestea, trei conțineau mai multe obiecte bisericești care ar fi trebuit expediate către un centru monahal din Paris. În urma unui apel la 112, Poliția a preluat cazul, însă bărbatul face apel la oricine l-ar putea ajuta la prinderea hoților, oferind chiar și recompensă.

În noaptea de 05-06 ianuarie 2019 am fost prăduit de hoți. Din mașina Dacia MCV, care era în fata casei socrilor mei din Șagu, mi s-au furat 6 colete, dintre care 3 conțineau obiecte bisericești, sfinte vase (5 Potire Inox și unul aluminiu cu foița de aur). Am anunțat Politia care a venit la fata locului și au făcut cele necesare, dar până în prezent nu S-au găsit făptașii. De aceea cer ajutorul oricui ar putea da indicii! Dacă vedeți sau auziți pe cineva că ar avea așa ceva de vânzare va rog tare mult să mă sunați la numărul 0745.559.175. Ofer recompensă!”, este apelul arădeanului prădat de hoți.

Dacă ați văzut ceva sau ați întâlnit pe cineva care comercializa astfel de obiecte, sunteți rugați să sunați la numărul de telefon 0745 559 175 sau numărul de urgență 112!

Facebook Comments