Un bărbat a spart sediul PSD Arad, în timp ce era live pe Facebook

by Andreea Radu

Un bărbat din Arad a spart sediul PSD în timp ce transmitea acest lucru în direct pe o reţea de socializare, apoi a sustras un drapel prins de perete, a lăsat un bilet că a trecut pe acolo şi s-a autodenunţat, fiind acum cercetat penal, scrie Agerpres.ro. Bărbatul era însoţit de un câine prins în lesă şi a transmis totul în direct online, înainte să meargă la Poliţie. „S-a comis un abuz foarte mare, Biroul Electoral Central a refuzat crearea Alianţei Dreapta Unită. Este cel mai grav derapaj democratic de la mineriada lui Iliescu încoace”, şi-a explicat bărbatul gestul în timp ce se afla în faţa sediului PSD Arad. Apoi, a transmis cum intră în mai multe încăperi, în imagini văzându-se documente şi chiar bani lăsaţi pe birouri.
Bărbatul a luat un pix şi a scris un bileţel cu numele său, pe care l-a lăsat celor de la PSD, după care a sustras un steag desfăşurat pe perete. „Acum sun la Poliţie să mă autodenunţ pentru intrare prin efracţie în sediul mafioţilor”, a anunţat el la final.
Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad a transmis marţi, la solicitarea AGERPRES, că se fac cercetări. „Un bărbat de 35 de ani, din Arad, a sesizat prin 112 faptul că, în aceeaşi zi, s-ar fi deplasat la sediul unui partid politic din municipiul Arad, de unde ar fi sustras drapelul naţional. La scurt timp după efectuarea apelului, bărbatul s-a prezentat la sediul IPJ Arad, unde a predat steagul. La nivelul Poliţiei Municipiului Arad a fost constituită echipa operativă, care, în urma cercetărilor, a constatat că bărbatul în cauză ar fi pătruns în curtea comună unde se află sediul formaţiunii politice, ulterior, prin forţarea uşii de acces, a pătruns în incintă, de unde a sustras drapelul”, a informat IPJ.
Contactat de AGERPRES, preşedintele executiv al PSD Arad, Florin Tripa, a declarat că a fost schimbată încuietoarea sediului după cercetările făcute de poliţişti. El a spus că PSD nu a mai depus sesizare, având în vedere că autorul s-a autodenunţat. De asemenea, Tripa a precizat că este primul incident de acest fel petrecut în organizaţia judeţeană.

Facebook Comments