Un bărbat a câștigat de trei ori la Loto, în mai puțin de un an, jucând aceeași combinație de numere

by Andreea Radu

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a folosit de mai multe ori aceeași combinație de numere la loterie cu care a câștigat premiul de 50.000 de dolari de trei ori în mai puţin de un an. Bărbatul, din statul american Maryland, și-a revendicat ultimul premiu de 50.000 de dolari, câștigat la loto pe 13 aprilie. Pentru a câştiga banii, bărbatul a pariat un dolar pe numărul „48548”.
În luna mai a anului trecut, norocosul din Maryland a pariat aceeași combinație de numere şi a câștigat suma de 100.000 de dolari cu două bilete diferite, se arată comunicat de presă al Loteriei din Maryland.
Câștigătorul din statul american a spus că inițial nu a realizat că numerele jucate de el erau cele câștigătoare, fiind informat de acest lucru de soția sa.
La acea vreme, bărbatul a spus că voia ca din banii câştigaţi să cumpere o motocicletă de teren pentru fiul soției sale.
„Marele câştigător” din Maryland este șofer de camion și spune acum că el și soția lui vor folosi banii pentru a merge într-o vacanță bine meritată.
„Joc la loterie tot timpul. Nu știi niciodată”, a spus bărbatul, care este de părere că nu poți câștiga dacă nu rămâi dedicat acestei activități, potrivit insider.com.

Facebook Comments