Un austriac dă probe la UTA, iar Popa insistă pentru sârbi

by Sorin Haut

UTA continuă să se afle în căutări, pentru completarea lotului. Cu opt plecări în ultimele două luni şi cu o serie de jucători sosiţi în probe, dar la care s-a renunţat repede, UTA a transferat până acum un singur jucător important, Bodo Kanda. În lot a mai fost oprit şi paraguayanul Alvarenga, dar încă e prea puţin pentru a forma un efectiv competitiv.

Între timp, un nou austriac – mijlocaşul ofensiv Kevin Hinterberger, 25 ani – a ajuns în cantonament UTA-ei iar până la sfârşitul săptămânii va fi în probe. Fotbalistul a evoluat până acum în liga secundă austriacă, la echipe precum Pasching, Horn sau FAC Viena, iar din toamna anului trecut a activat în liga a III-a, la Stadl-Paura, marcând cinci goluri în 15 meciuri.Pe de altă parte, nu s-a renunţat total la pista jucătorilor sârbi, iar Ionuț Popa insistă pentru un amical împotriva locului 12 al Superligii din ţara vecină, Spartak Subotica. Antrenorul UTA-ei vrea să vadă la lucru câţiva jucători plavi, astfel că testul cu sârbii ar fi binevenit pentru a-şi da seama cu adevărat de potenţialul celor aflaţi în vizor.

Următorul amical al arădenilor e programat imediat după cantonament, pe 29 ianuarie, dar nu este exclus un nou test pentru ziua de sâmbătă, 26 ianuarie, când se doreşte perfectarea unui nou joc de verificare, preferabil cu Subotica.

Facebook Comments