Un arădean de 41 de ani a murit la Costinești

by Dana B.

Update: În urma anchetei efectuate de polițiști se pare că deși inițial s-a crezut că a fost lovit de un skijet, bărbatul a condus o astfel de ambarcațiune de agrement și ar fi intrat într-un ansamblu de plase pescărești amplasate la circa o sută de metri de țărm.

Skijetul s-a răsturnat, iar turistul, rănit, a fost luat de oamenii de pe o barcă de agrement aflată în zonă și dus la mal.Conform primelor verificări ale polițiștilor, bărbatul ar fi împrumutat skijetul de la un amic. Victima este un cetățean din Republica Moldova, stabilit la Ineu în județul Arad. Lucrătorii Poliției Costinești au deschis o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, victima a suferit un traumatism toraco-abdominal, urmat de un stop cardio-respirator, ulterior fiind înregistrat decesul.

 

Un turist de 41 de ani, din județul Arad, şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut de pe ski jet şi a fost lovit puternic de ambarcaţiune. Accidentul s-a petrecut în dreptul staţiunii Costineşti.

Omul a fost adus repede la mal și a fost preluat de cadrele medicale de la cortul de prim-ajutor de pe plajă, iar în timp ce primea îngrijiri medicale a făcut stop cardiorespirator, fiind începute manevrele de resuscitare.

Timp de câteva zeci de minute, medicii au încercat să-l resusciteze pe bărbatul din Ineu, dar în cele din urmă au fost nevoiţi să constatate decesul acestuia.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul de ski jet.

Alte două incidente în care au fost implicate skijeturi au avut loc luna trecută în staţiunea Mamaia, persoanele implicate în cazurile respective fiind rănite uşor.

 

 

Sursă: digi24.ro

Facebook Comments