Un arădean a câștigat titlul de campion absolut la categoria Men Physique

by Andreea Radu

Ne mândrim din nou cu un sportiv arădean. Este vorba de Mauro Schifano Portes, care în aceste zile a primit oficial cardul pro.
Acest lucru s-a întâmplat deoarece sportivul a câştigat titlul de campion absolut la categoria Men Physique, în cadrul concursului international PCA Super Series UK ce a avut loc în Birmingham, Marea Britanie. „Multă muncă, dedicare şi seriozitate spun eu ca ar fi principalele calităţi pe care trebuie sa le aibe un sportiv indiferent de sportul pe care îl practică şi sigur va avea parte de succes bazându-se pe aceste lucruri. Multumesc foarte mult celor care m-au susţinut în aceşti ultimi ani.”, a declarat sportivul arădean. Constantin Bîşcă, patronul XOX Gym, spune că „Mauro a fost de la început un sportiv ce a vrut mereu să se depășească. L-am încurajat cât am putut, lucru pe care îl facem cu mai mulţi sportivi care arată multă determinare și care muncesc la sala noastră. Îi încurajăm cu preţuri avantajoase, traininguri alături de sportivi naționali și internaționali. Și ii motivăm organizând concursul, ce va deveni încet-încet o tradiție și anume Cupa XOX Gym, concurs ce va avea loc în acest an la Sala Spoturilor Victoria în 1 octombrie. Încă odată țin să îl felicit public pe Mauro și vă invit cu drag la sala XOX Gym.”
Sportivul activează ca şi antrenor în cadrul sălii de sport XOX Gym, unde antrenează atât fizic, cât şi nutriţionist mai mulţi sportivi.
Deci cea mai bună metodă de a observa rezultatele sale este sa îl întâlniţi personal.

Facebook Comments