Un antrenor longeviv din Liga 2 completează staff-ul UTA-ei înainte de play-off

by Sorin Haut

Alin Pînzaru (44 de ani), ultima dată antrenor principal la CSM Alexandria, va completa din 1 iulie staff-ul tehnic al UTA-ei. El urmează să fie antrenor secund și analist al „Bătrânei Doamne”. Şase ani pe banca tehnică a Brăilei, unde a antrenat în Liga 2, Alin Pînzaru a refuzat prelungirea acordului cu echipa din seria a doua a Ligii 3 și va semna cu UTA. Totul după ce a răspuns pozitiv propunerii venite din partea lui Laszlo Balint. Pînzaru este originar din Iași, iar în cariera sa de fotbalist a evoluat la Oțelul Galați, în două perioade, Constant CFR Galați, Dunărea Galați, FC Vaslui, în două perioade, Gloria Buzău, Zimbru Chișinău (Rep.Moldova) și CF Brăila.

La echipa din Brăila a stat pe banca tehnică timp de şase ani, între iulie 2012 și iunie 2018, fiind, evident, unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga 2. Ulterior, le-a mai pregătit pe SC Oțelul Galați (septembrie 2018 – martie 2019) și CSM Alexandria (aprilie 2019 – iunie 2020), cu aceasta din urmă încheind pe locul patru în seria a doua.

La UTA, staff-ul tehnic este format în acest moment din antrenorul principal Laszlo Balint, antrenorul secund Cezar Zanfir, antrenorul de portari Gabriel Vasiliu și preparatorul fizic Alexandru Radu. UTA începe play-off-ul din Liga 2 pe 4 iulie, ora 17,  când urmează să primească vizita Petrolului.  (foto: ascotelul.ro)

Facebook Comments