UN 2-0 REALIZAT IN PRIMELE 15 MINUTE A FOST DECISIV PENTRU A OBTINE VICTORIA

by webeditor
Nici nu a început bine partida  de verificare dintre UTA II şi Naţional Sebiş, că Rus a deschis scorul pentru arădeni după o cursă frumoasă a lui Hlistei pe partea stângă urmată de o centrare perfectă în faţa porţii.
Nici nu apucaseră cei doi antrenori ai Sebişului, Petcuţ şi Ţamboi să se aşeze pe banca tehnică.Dar nici nu s-au aşezat bine şi a venit şi al doilea gol. În minutul 14, acelaşi Hlistei face un slalom printre 3 apărători adverşi şi înscrie, stabilind scorul final, pe lângă Lazea.
Elevii lui Roli Nagy controlează bine jocul  mai toată repriza, replica oaspeţilor fiind confuză disperându-l pe Mihai Petcuţ care aproape că a făcut o potecă pe sinteticul din faţa băncii  tehnice împărţind indicaţii.Supărat pe evoluţia lui Blănaru, antrenorul sebişan face o primă schimbare în minutul 27, decizie care l-a enervat pe jucătorul în alb-albastru, acesta răzbunându-se pe o sticlă de apă minerală şi pe copertina băncii de rezerve.
După pauză , ambele echipe aruncă în teren tot ce aveau ca rezerve, iar jocul se echilibrează, sebişenii punând sub presiune apărarea  alb roşie. În minutul 54  putea să se schimbe scorul , însă Hyged de la Naţional trimite mingea în bara transversală a porţii apărate de Mitrea.
Până în final , scorul rămâne neschimbat, însă evoluţia ambelor echipe s-a ridicat  la un nivel ridicat , angajarea la efort  fiind scopul atins  în acest amical.
„Au fost două reprize diferite, în prima, echipa lui Roli  surprinzând prin dăruirea şi jocul mai ordonat, elevii mei.În cea de-a doua ne-am trezit şi noi şi chiar am pus probleme. E devreme să dăm un verdict, mai e mult de lucru până la  reluarea campionatului”, a declarat Mihai Petcuţ.
„A fost un test util pentru ambele echipe. Adversarul nostru a fost unul redutabil, Naţional fiind lider în Liga a III-a , ambele echipe suntem în luptă pentru promovare, ei în liga a II-a , noi în a III-a şi e normal ca fiecare jucător să lupte  pentru a-şi câştiga un loc de titular. Concurenţa e mare, iar noi avem aproape 100% dublură la fiecare post. Profităm de vremea excelentă  aşa că mâine, sâmbătă, 8 februarie , pe acest teren să mai jucăm o partidă împotriva unei fruntaşe din fotbalul judeţean, Unirea Sântana „ , a precizat Roland Nagy.
Au arbitrat  : Nicoraş, Hărduţ şi Anicolaesei.
UTA II: Mitrea, Raţ, Cotoc, Botiş, Suslak, Gheorghiţă, Varga, Avrămuţiu, Hlistei, Leucuţa, Rus.
Pe timpul jocului au mai intrat: Mara, Dobrean, Wild, Cl. Popa, Luca, Pavel, Stanaia, Burlă, Michel, Bulza şi Pantea.
Naţional Sebiş: Lazea, Jude, Morariu, Albert, Neacşu, Coţan, Chindriş, Bozian, Răducă, Blănaru, Miron.
Au mai jucat: Şoltez, Feieş, Avădanei, Beuran, Şerban, Balint, Gale, Hyged, Susan,Toader.
Ioan Hamza
Facebook Comments