Uma Thurman va fi fondatoarea The Huffington Post într-un serial Showtime

by Andreea Radu

Actriţa Uma Thurman va juca rolul Ariannei Huffington, fondatoarea The Huffington Post şi membru în conducerea Uber, într-un serial Showtime, potrivit news.ro. „Super Pumped” face cronica ascensiunii Uber şi este imaginat ca o antologie.
Primul sezon este bazat pe cartea omonimă a lui Mike Isaac şi îl are în centru pe Travis Kalanick, CEO şi co-fondator al Uber, interpretat de Joseph Gordon-Levitt. Serialul va prezenta parcursul companiei de transport.
Din distribuţia primului sezon fac parte, pe lângă Thurman şi Gordon-Levitt, KyleChandler, Elisabeth Shue, Kerry Bishé, Jon Bass, Bridget Gao Hollitt şi Babak Tafti. Fiecare sezon se va concentra pe o afacere importantă.
Cunoscută mai ales pentru rolurile din filme ca „Pulp Fiction” şi „Kill Bill Vols. 1 & 2”, care i-au adus nominalizări la Oscar, respectiv Globurile de Aur, Uma Thurman a mai jucat în serialele „Chambers” (Netflix), „The Slap” şi „Imposters”, a fost invitată în „Smash”, rol pentru care a primit o nominalizare la Emmy. Ea urmează să facă parte din distribuţia serialului thriller „Suspicion” (Apple). Pentru rolul din „Hysterical Blindness” (HBO) a primit un Glob de Aur.
„Super Pumped” este scris de Beth Schacter şi Brian Koppelman şi David Levien, care sunt şi producători executivi şi showrunneri.
Allen Coulter va regiza şi va fi producător executiv pentru primul episod.
Seria antologică va fi produsă de Showtime.

Facebook Comments