Ultimele reglaje înainte de meciurile pe puncte: Lipova a trecut de Sântana, în cel mai interesant amical

by Sorin Haut

Ultimul weekend înainte de startul meciurilor pe puncte din Liga a III-a și Liga 4-a Arad la fotbal a fost rezervat ultimelor amicale. În cel mai interesant test, Șoimii Lipova, cea mai bine clasată divizionară terță din județul nostru, deja calificată în play-off-ul din C8, a trecut cu 3-1 de liderul primului eșalon județean, Unirea Sântana. Reușitele jocului de pe Motorul au fost semnate de Gavrilă (44), Giosu (61) și Modan (75), respectiv Codoban (15). Adrian Abrudean a început amicalul cu: Buta – Cristiu, Petruț, Sabău, Abel Popa, Pamfile – Gavrilă, Susan, D. Pop, D. Rusu – Popovici. Au mai intrat: Poiană – Giosu, Angheli, Bulza, Modan, Jichici, Clej, Nagy, An. Rus. Dincolo, Unirea Sântana a aliniat următoarea formulă de start: Mitrea – Dochița, Bercu, Nistor, Stoin – Brad, Simion, Olteanu, Filimon – Codoban – Trabalka. Au mai intrat: Alin Neag – Covaci, Paven, Savin, D. Marc, Stanciu, Martin, Ursoi, Kozma. Lipova începe pe teren propriu partea a doua a sezonului în Liga a 3-a cu un meci în fața conjudețenei din Ineu, iar Sântana reia campionatul Ligii a IV-a de la +3 în fața celor de la Socodor și joacă tot contra Ineului, dar este vorba despre echipa a doua a ACB-ului, ce joacă la Bocsig. Într-un alt joc de verificare disputat la Semlac (foto), Victoria Felnac, a treia clasată din Liga 4 Arad, a trecut cu 1-0 (Rădulescu 31) de divizionara terță Progresul Pecica.

Victorii pentru Crișul și Cermei, Felnacul a trecut de Pecica

Totuși, trebuie menționat că Mihai Petcuț nu a putut conta pe cinci dintre seniori, jucători de bază. În schimb, felnăcanii au arătat bine în amicale și se anunță a fi o nucă tare pentru Sântana și Socodor, în lupta pentru promovare. În primele meciuri oficiale ale anului, pecicanii îi găzduiesc pe cei de la Pobeda Star Bîșnov pentru a rămâne în cărțile play-off-ului, în timp ce VI-FE au meci de podium cu CS Scocodor, în prima rundă a returului Ligii a IV-a. Crișul Chișineu Criș și Podgoria Pâncota au făcut și ele ultimele reglaje pentru sezonul de primăvară, amical tranșat de divizionara terță cu 4-2. Vecerdea, Janu, David Popa și Balaban au marcat pentru trupa lui Dan Stupar, în vreme ce pentru formația din Podgorie a înscris Dragalina, din penalty. ACB Ineu a pierdut ultimul test al iernii, în deplasare la Sânmartin, cu Lotus Băile Felix.

Ineul a cedat la Sânmartin, dublă victorie externă pentru Socodor

Fără ex-utistul Hora, în revenire după o accidentare, bihorenii au câștigat cu 3-1, gol pentru zărăndani marcat de Toure, în minutul 70. Ineul debutează oficial în noul an pe terenul viceliderului din C8, Șoimii Lipova. În fine, „sămădăii” de la Gloria Cermei au făcut și ei ultima repetiție, chiar acasă, acolo unde o vor înfrunta peste o săptămână, în etapa a 16-a a Ligii a 3-a, pe Avântul Periam. Adversarul din weekend a fost tot o colegă de serie, Pobeda Star Bîșnov, de care băieții lui Cristian Todea și Ionuț Pașcu au trecut cu 2-0. Ambele reușite au purtat semnătura ex-utistului Michel Vlad. Mai jos aveți și alte rezultate din amicale, cu echipe de Liga 4 Arad implicate:

Salonta (Liga 4 Bihor) – CS Socodor 1-3

P. Boiț / Al. Lezeu 2, Cigan

Recolta Apateu – CS Socodor   1-2

Vale / Dema, L. Olariu

Voința Macea – Viitorul Arad   2-1

Gheorghieș, Boiț / Homonea

CS Șofronea – Frontiera Curtici 0-3

Bonchiș, D. Negrea, Chiș

CS Glogovăț – Păulișana Păuliș 1-4

R. Petcuț / Mandache 2, C. Moldovan, S. Stoica

Șoimii Șimand – Athletico Vinga  2-0

D. Don, Covaci

AS Olcea (Liga a 5-a Bihor) – CS Beliu   0-7

Purtan 2, Gherghel 2, Purece, Cohan 2

Mureșul Zădăreni – Victoria Zăbrani 2-1

Poco, Luțai / Hodan

Înfrățirea Iratoșu – Voctoria Nădlac 2-3

D. Mitu, R. Olariu / Lasc 2, Vlad.

 

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate