Ultimele noutăți despre nunta Vicăi Blochina

by Dana B.

Vica Blochina, fosta iubită a antrenorului de fotbal Victor Pițurcă, a ținut să spună lucrurilor pe nume în ceea ce privește  adevărul despre presupusa sa căsătorie.În ultima vreme, despre Vica Blochina, care a declarat în exclusivitate pentru Libertatea că se mută definitiv la Moscova, au apărut tot felul de zvonuri cum că ar urma să se căsătorească.

Sătulă de speculații, blonda a ținut să explice cum stă, de fapt, situația.

„Dragii mei, am văzut în mediul online că urmeazaă să mă mărit! A fost o surpriză și pentru mine și pentru prietenii mei, care m-au sunat să mă întrebe de ce n-au primit invitațiile la nuntă! Răspunsul a fost simplu: pentru că NU MĂ MĂRIT! Eu sunt o persoană deschisă și, dacă s-ar fi pus problemă unei căsătorii, aș fi fost prima care ar fi anunțat pentru că este un eveniment special și aș fi vrut să mă bucur alături de toți prietenii mei.

Deci, repet pentru că toată lumea să înțeleagă: nu urmează nici o nuntă cu acel bărbat despre care s-a scris! Și se mai impune o precizare-pozele care au însoțit articolele respective au fost făcute la munte, cînd eram în compania celui mai important om din viață mea, FIUL MEU EDAN!„ , a afirmat Vica Blochina.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments