UITE CE VOR FACE CASTIGATORII DE LA „ROMANII AU TALENT“ CU PREMIUL DE 120.000 DE EURO

by Florian Popa

Brio Sonores, trupa formată din 8 muzicieni din Republica Moldova, a câştigat vineri seara premiul cel mare de 120.000 de euro şi titlul de „Cei mai talentaţi români”. Tinerii sunt în culmea fericirii şi au mărturisit că ştiu exact ce vor face cu banii. Nu îi vor împărţi între ei, ci îi vor investi într-un studio.

„Încă nu conştientizăm, nu ne vine să credem! Când ne-am auzit numele pe scenă, a căzut cerul în braţele noastre. Am avut nişte emoţii foarte mari, dar acum suntem fericiţi”, au declarat muzicienii pentru Click! vineri seara, imediat după ce au fost desemnaţi „cei mai talentaţi români”.

S-au hotărât deja ce vor face cu marele premiu de 120.000 de euro. Nu îl vor împărţi la 8, ci îi vor investi în carieră. „În acest moment, avem nevoie de un studio, de aparatură, iar suma va acoperi toate cheltuielile pentru dezvoltarea noastră. Dacă publicul ne-a ales, suntem datori să facem muzică şi să realizăm în continuare momente frumoase dedicate lor”, au mai spus muzicienii.

Brio Sonores este o formaţie din Chişinău care a pornit iniţial ca un cor bisericesc. Cei opt membri au vârste cuprinse între 22 şi 35 de ani şi toţi au studii muzicale. „Cântăm în cafastrul Mănăstirii Horeşti în fiecare duminică. Suntem foarte buni prieteni, acest proiect este deja familia noastră”.

Pe locul doi s-a clasat Leon Magdan, care a oferit un moment inedit cu „Legenda teatrului de umbre”, iar pe locul 3 chitaristul Andrei Cerbu. Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a ajuns la Cătălin Mihalache. Bărbatul de 47 de ani, din judeţul Olt, a demonstrat că poate desena extraordinar folosind nu doar mâinile, ci şi capul sau picioarele.

Marele trofeu „Românii au talent” a fost câștigat, până acum, de trei români: cântăreţul Adrian Ţuţu în 2011, mentalistul Cristian Gog în 2012 şi Bruno Icobeţ şi câinii săi în 2013.

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/castigatori-romanii_au_talent-brio_sonores_0_1834616539.html

 

Facebook Comments