UEFA trimite brigada lui Istvan Kovacs la EURO 2024! Arădeanul Hațegan nu e nici arbitru VAR

by Sorin Haut

Istvan Kovacs (39 de ani), cel mai important arbitru român al momentului, merge la EURO 2024. Alături de el vor mai fi Vasile Marinescu, Mihai Artene și Cătălin Popa. Așadar, Comisia de Arbitri UEFA a anunțat oficialii de joc pentru partidele de la Campionatul European 2024 din Germania. Au fost nominalizați 18 arbitri de centru împreună cu asistenții lor și oficiali VAR, care vor fi delegați la cele 51 de partide de la turneul final, ce se va desfășura în perioada 14 iunie – 14 iulie.

Arădeanul Ovidiu Hațegan nu e pe lista celor de la UEFA, contând probabil anul de pauză datorat infarctului miocardic, dar și faptul că nu e în brigada lui Kovacs ca și arbitru VAR (figurează piteșteanul Cătălin Popa), unde merita și putea fi totuși convocat, după ce a fost delegat în acest sezon și în cupele europene.

La turneul final va participa și România, care face parte din grupa E, alături de Ucraina, Belgia și Slovacia. Vă reamintim că FIFA a publicat lista celor 86 de arbitri și 6 membri de federații chemați pentru Jocurile Olimpice. Acolo e și numele lui Ovidiu Hațegan. El e pe lista celor 20 de „centrali” care vor fi arbitri VAR!

Facebook Comments