Turris bate Rapidul şi egalează, în frunte, Buzăul şi UTA

by Sorin Haut

Nou promovatele continuă să surprindă plăcut în acest debut de campionat al Ligii a II-a. După goleada Buzăului cu Snagovul şi prestaţia bună a Reşiţei, cu şapte din nouă puncte posibile, o altă performeră ce vine din eşalonul terţ e Turris Turnu Măgurele, echipă ce are punctaj maxim după trei runde, la fel ca şi Gloria şi UTA.

În ultimul meci al etapei a treia, aseară, echipa pregătită de Eric Lincar a învins Rapid, scor 3-1 (1-1), prin golurile marcate de S. Pană 41, Tescan 76 şi Ad. Voicu 83, respectiv Drăghiceanu 39.

Încurajaţi de sute de suporteri, giuleştenii au deschis scorul în prima parte, dar apoi, odată cu trecerea timpului, s-au stins, permiţându-le gazdelor să preia iniţiativa.

La pauză a fost egal, însă repriza a doua le-a aparţinut în totalitate celor de la Turris, care au beneficiat în ultimele zece minute şi de om în plus, după ce Sefer a fost eliminat pentru cumul de galbene.

După trei etape, Buzăul, UTA şi Turris au 9 puncte, despărţite doar de golaveraj. Rapid e, încă, departe de obiectivul promovării, clasându-se pe locul nouă, cu patru puncte.

 

Facebook Comments