Turnătorul Băsescu, acuzat că ar fi încasat 500.000 de dolari din vânzarea flotei

by Adrian Pavel

Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP, a postat pe contul său de Facebook mai multe documente care ar demonstra că Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, ar fi încasat 500.000 de dolari din vânzarea flotei pe când era ministru al transporturilor.

După 30 de ani, ies la iveală detalii despre felul în care a fost înstrăinată flota României. Dezvăluirea este făcută de Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP.

A trecut Săptămâna Mare, a trecut Pastele, a trecut și 1 Mai, iar tu nu ai catadicsit sa răspunzi!

Astfel, ma văd nevoit sa arat romanilor cât de HOȚ ești…și asta e doar începutul!

În altă ordine de idei, ca jigodie ce ești, dai in judecată SPP-ul și îți ceri privilegiile nemeritate…ai nevoie de pază.

Îți e frică ca te scuipa lumea când ieși din casă, turnatorule?

Acum îți voi prezenta documentele, de unde reiese câți bani ai încasat din vânzarea FLOTEI și unde. 500.000 de dolari! De asemenea, voi prezenta lanțul infracțional al împrumutului de la Christiania Bank Oslo, de unde tu și acoliții tai ați furat sute de milioane de euro.

P. S. – degeaba ai dat ordin sa dispară documente din dosarul FLOTA, unele mai exista!

Reamintesc opiniei publice ca dosarul FLOTA contine 115 volume însumând 31.435 de pagini care demonstrează cum a furat Traian Băsescu FLOTA ROMÂNIEI.

Ce zici Petroave, unde e locul tău?”, a scris Radu Cristescu pe Facebook.

sursa: https://www.romaniatv.net/traian-basescu-acuzat-ca-ar-fi-incasat-500-000-de-dolari-din-vanzarea-flotei-degeaba-ai-dat-ordin-sa-dispara-documente-unele-mai-exista_6472238.html

Facebook Comments