Ţucudean şi-a regăsit pofta de gol şi o aşteaptă pe Sevilla

by Sorin Haut

Chipciu și Ciobotariu sunt loviturile iernii pentru campioana CFR Cluj, dar un mare plus şi poate cea mai importantă „achiziţie” a liderului din Liga 1, după cum recunoştea chiar Dan Petrescu, este revenirea în cadrul echipei a lui George Țucudean. Atacantul arădean a evoluat miercuri pentru a doua oară în cantonamentul din Spania, iar fostul golgheter al campionatului a marcat după jumătate de an, după reușita cu Celtic din luna august a anului trecut.

Campioana din Irlanda, Dundalk, a condus-o pe CFR cu 1-0, dar clujenii au revenit şi au câştigat amicalul, prin golurile lui Țucudean și Petrilă, scor 2-1. A fost prima victorie în amicalele iernii pentru vişinii, care vineri încheie stagiul iberic cu un ultim test, împotriva ecuadorienilor de la Emelec.

Golul din amicalul cu Dundalk îi dă încredere lui Ţucudean, iar fostul utist emite, deja, pretenţii la un tricou de titular, în cele mai aşteptate meciuri oficiale ale începutului de an, cu FCSB în Liga 1, săptămâna viitoare şi cu FC Sevilla, la sfârşit de februarie, în 16-mile Europa League.

 

Facebook Comments