Țucudean a adus victoria României, în amicalul cu Israel

by Andreea Radu

România a câștigat amicalul cu Israel, 2-1, după o repriză secundă excelentă a elevilor lui Cosmin Contra, conform gsp. România va juca împotriva Suediei, pe 27 martie, de la 21:30.

Prima repriză a fost una echilibrată, cu ocazii la ambele porți. În minutul 28, Grozav i-a pasat excelent lui Keșeru, în centrul careului, atacantul a preluat, dar a șutat direct în pieptul portarului Harush, aceasta fiind cea mai mare ocazie a României. Portarul Florin Niță a avut tre intervenții salvatoare, menținând scorul egal până la pauză.

În partea a doua, Israel a început mai bine. În minutul 60, după ce Deac a pierdut mingea la marginea careului, Natcho a driblat doi jucători și i-a pasat excelent lui Saba, care l-a lobat pe Niță.

Imediat, Contra i-a băgat pe Chipciu, Stanciu și Mitriță, iar jocul României s-a schimbat. În minutul 64, Stanciu a marcat un gol spectaculos. Mijlocașul a șutat de la 30 de metri, iar mingea s-a dus direct în poarta lui Harush.

Golul victoriei l-a marcat George Țucudean. În minutul 82, Mitriță i-a pasat excelent atacantului, printre patru jucători, iar Țucudean a rămas singur cu Harush, pe care l-a lobat excelent. Până la final, defensiva României s-a descurcat excelent și s-a menținut în avantaj.

Facebook Comments