Trucuri pentru a creste sansele de castig la jocuri de noroc

by webeditor

Chiar daca jocurile de noroc tin in mare parte de sansa, exista cateva trucuri pe care le poti aplica pentru a-ti creste sansele de castig pe termen lung. In cele ce urmeaza vom vedea exact la ce poti apela pentru a face acest lucru.

Alegerea celor mai bune cazinouri

Incep prin a spune ca este extrem de important sa-ti alegi cu atentie cazinoul la care vrei sa joci. Pe piata jocurilor de noroc din Romania exista foarte multe cazinouri online, iar unele dintre acestea sunt extrem de apreciate de catre clienti, fie pentru platile facute, fie pentru beneficiile pe care le au jucatorii.

Un cazino online de top se remarca prin urmatoarele aspecte:

  1. Bonusuri si promotii – de cele mai multe ori, cazinourile preferate de jucatorii romani sunt cele care ofera bonusuri si promotii atractive. Aceste bonusuri includ fie bonusuri de bun venit, bonusuri fara depunere, dar si bonusuri acordate la depunere sau in cadrul unor promotii regulate.
  2. RTP mare – este foarte importanta alegerea de cazinouri online care platesc. Acestea se remarca prin faptul ca introduc in oferta jocuri cu RTP mare, de peste 95%. Analizeaza astfel sa vezi care sunt cazinourile cu RTP mare, acesta fiind un criteriu foarte important daca vrei sa incasezi castiguri considerabile.
  3. Oferta de jocuri – asa cum spuneam si mai sus, pe piata jocurilor de noroc din Romania exista foarte multe cazinouri. In timp ce unele ofera o gama redusa de sloturi video sau alte jocuri de cazino, altele ofera o gama extrem de larga ce poate include peste 4000 de sloturi, jocuri de cazino live, loto online si multe altele.

Gestionarea corecta a bugetului de joc

Atunci cand joci la un cazino online, este foarte important sa-ti faci un buget de joc. Bugetul de joc nu ar trebui sa depaseasca niciodata 10% din veniturile tale lunare. Acesti 10% nu ar trebui sa faca parte din cheltuielile tale lunare esentiale precum chirie, rate, mancare, utilitati.

Din momentul in care ti-ai stabilit bugetul de joc, ar trebui sa-l respecti cu strictete si sa nu-l depasesti, indiferent de ce se intampla in sesiunea de joc.

Daca bugetul tau pentru sloturi video este destul de mic, iti recomand sa nu joci pe mize mari. Asta deoarece, in cazul in care pariurile tale nu sunt castigatoare, bugetul de joc se poate termina foarte rapid. Cu o miza mai mica, vei avea mai multe pariuri, deci implicit mai multe sanse de castig pe termen lung.

Profita de bonusuri si promotii

Pentru a atrage jucatori noi pe platforma, cazinourile online ofera diferite bonusuri si promotii care mai de care mai atractive. Un bonus de bun venit iti poate aduce fonduri suplimentare, dar si rotiri gratuite. Daca primesti bani bonus, vei avea mai multi bani pe contul de joc, deci implicit mai multe sanse de a generate castiguri. De asemenea, rotirile gratuite acordate extra iti pot genera alte castiguri, fara a mai fi nevoit sa investesti alti bani din propriul buzunar.

Chiar daca aceste bonusuri pot avea conditii de rulaj destul de greu de indeplinit, datorita fondurilor suplimentare pe care le ai pe cont, poti alege jocuri cu o volatilitate mica, care iti aduc castiguri mici dar constante. Aceste jocuri sunt extrem de apreciate de catre jucatori deoarece ajuta la indeplinirea cerintelor de rulaj, comparativ cu jocurile cu o volatilitate mare care iti aduc castiguri mari, dar rare.

Pot exista si cazuri cand unele cazinouri online ofera bonusuri fara depunere chiar si fara conditii de rulaj! Aceste bonusuri sunt insa foarte rare dar sunt extrem de cautate de jucatori, deoarece pot retrage de indata castigurile, cu conditii minime. De regula, pentru a retrage un castig generat de un bonus fara depunere si fara rulaj, trebuie doar sa efectuezi o depunere minima pe platforma online a cazinoului.

Controlul emotiilor si disciplina

Atunci cand joci la cazino online si vrei sa-ti maresti sansele de castig pe termen lung, nu ar trebui sa te lasi prada emotiilor. Ce inseamna asta? Inseamna ca daca ai pierdut o suma de bani, nu ar trebui sa depui si mai multi bani pentru a incerca sa-ti recuperezi pierderile. De cele mai multe ori, vei ajunge sa pierzi si mai mult si poti dezvolta o dependenta.

Atunci cand te distrezi la jocuri de noroc, este foarte important sa fii disciplinat. Iti recomand sa-ti stabilesti din avans miza pe care vrei sa joci si bugetul pentru sesiunea respectiva. De asemenea, este important sa-ti stabilesti o limita de timp pentru sesiunea de joc si sa nu o depasesti, indiferent ca ai castigat sau ai pierdut.

Joaca responsabil

Asa cum spuneam si putin mai sus, e foarte important sa joci responsabil jocuri de cazino. Insa daca vezi ca jocurile de noroc au un impact negativ asupra vietii tale de zi cu zi, operatorii de jocuri de noroc iti pun la dispozitie mai multe instrumente de joc responsabil pe care le poti aplica:

  1. Limite la depunere – iti poti seta direct din contul de joc o limita la depunere, ca sa fii sigur ca nu vei depune mai multi bani decat iti poti permite.
  2. Limite de timp – poti stabili o limita de timp pentru sesiunea de joc, iar in cazul in care nu te opresti in intervalul mentionat, vei fi deconectat de pe contul de joc.
  3. Pauza – poti seta o pauza de la joc care incepe de la 1 zi si poate ajunge pana la 6 luni de zile.
  4. Autoexcludere – in cazul in care nu vrei sa mai joci sub nicio forma, te poti autoexclude pentru o perioada de minim 6 luni de zile. Daca te autoexcluzi, nu vei putea sub nicio forma sa ceri redeschiderea contului de joc. Astfel ca, daca mai ai bani pe contul de joc, te sfatuiesc sa-i retragi inainte de a te autoexclude.
Facebook Comments