Trucuri inedite pentru eliminarea petelor

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Vrei să știi cum îndepărtezi petele de pe haine? Sunt mai multe modalități prin care poți face asta. Mai jos vei găsi unele trucuri incredibile ce te vor ajuta să faci piesele vestimentare să arate de parcă tocmai au fost cupărate. Iată despre ce este vorba.

1. Cerneala poate fi îndepărată cu lapte. Se poate întâmpla ca cei mici să vină de la școală cu hainele pătate de cerneală. Dar nu e cazul să intri în panică! Tot ce trebuie să faci este să lași la înmuiat peste noapte hainele pătate. A doua zi le poți pune la spălat așa cum procedezi de fiecare dată. Petele de cerneală vor fi doar o amintire!

2. Știai că poți folosi pâine pentru a curăța hainele de lână? Dacă, de exemplu, ai pătat o bluză de lână de ruj, atunci ia puțin miez de pâine înmuiat în apă și stors puțin. Presează pâinea pe locul cu problme, până când rujul se înmoaie și poate fi îndepărtat. De asemenea, pâinea poate șterge și petele de creion de pe pereți sau de pe mobilă.

3. Petele de roșii de pe haine pot fi îndepărtate cu spumă de ras. Hainele pătate se vor freca folosind puțină cremă de ras. După aceea pot fi spălate la mașina de spălat. Astfel, pe haine nu vor mai rămâne acele pete inestetice și poți puurta din nou fără probleme acele piese vestimentare.

4. Poți utiliza șamponul pentru a șterge gulerele cămășilor. Acestea se pot murdări. Dar, cu puțin șampon și o periuță de dinți, scapi de această problemă. Apoi, cămașa poate fi spălată așa cum procedezi de obicei. Și va fi ca nouă.

5. Urmele de pix de pe cămăși pot fi îndepărtate rapid cu fixativ. Aplică-l pe haine, după care freacă zona cu probleme cu o periuță cu pastă de dinți. Problemele vor dispărea.
Sursa: revistateo.ro
Facebook Comments