„Tricolorii” lui Oprescu şi-au aflat adversarele din Turul de Elită

by Sorin Haut

România va înfrunta Irlanda, Rusia și Azerbaidjan în Grupa 1 a Turului de Elită U19, ultima fază premergătoare Campionatului European de anul viitor. Antrenorul reprezentativei „tricolore” este arădeanul Dan Oprescu, deținător al licenței UEFA PRO. Gazda grupei va fi Rusia, meciurile urmând a se disputa în zona Krasnodar/Soci, în perioada 20-26 martie, conform următorului program:

20 martie: Irlanda – România

23 martie: Rusia – România

26 martie: România – Azerbaidjan.

România U19 a ajuns în Turul de Elită după ce a strâns 4 puncte într-o grupă preliminară cu Grecia, Bulgaria și Gibraltar. “E o grupă care la prima vedere pare echilibrată. Cunosc Irlanda, pentru că am disputat o ”dublă” amicală în acest an, în martie, și are mulți jucători care evoluează la un nivel foarte ridicat. Ne vom documenta și despre celelalte, pentru a pregăti cât mai bine meciurile din luna martie și pentru a merge la Euro!” a fost prima reacție a antrenorului U19, Daniel Oprescu, după aflarea grupei de la Turul de Elită.

La Campionatul European Under 19, care se va disputa în Armenia, în perioada 14-27 iulie 2019, se vor califica câștigătoarele celor 7 grupe, cărora li se alătură țara gazdă.

Facebook Comments