TRIBUNALUL CARAS-SEVERIN SE OPUNE UNEI PERCHEZITII LA CASA LUI BULEU

by Cosmin Mihuta
Tribunalul Caraş-Severin a respins, joi, cererea familiei Apostol, de a se face o precheziţie la casa lui Adrian Buleu din Sânpaul, unde existau indicii că ar fi putut fi îngropat trupul lui Abel Apostol. Instanţ a considerat că solicitarea nu a fost formulată procedural, conform prevederilor Noului Cod Penal şi nu a fost considerată necesară nici de către reprezentantul Ministerului Public. În şedinţa de joi a Tribunalului Caraş-Severin s-au epuizat de analizat probele din dosar şi s-a trecut la recomandarea de noi probe de către părţi. Printre propuneri s-au aflat expertizarea DVD-urilor şi a hard discului pe care s-au salvat imaginile de la camerele de supraveghere din Complexul Riviera, dar şi audierea unor martori din Penitenciar, care ar şti unde este cadavrul lui Abel Apostol, precum şi reaudierea unor martori. S-a mai propus şi o confruntare între Adrian Buleu şi patru martori din dosar, propunere respinsă. Instanţa l-a audiat pe unul dintre vecinii lui Adrian Buleu, Galea, care susţine că are experienţă în construcţii şi că în octombrie 2013 ar fi sesizat organele de anchetă despre o groapă în garajul casei lui Buleu, dar că nu a fost luat în seamă. Avocaţii familiei Apostol au mai propus reaudierea lui Takacs Zoltan, propunere respinsă.În schimb Tribunalul a cerut reaudierea fostei amante a lui Adrian Buleu, Mădălina Ioniţă.
De asemenea, apărarea a mai solicitat audierea unui posibil martor, care în mai 2013 ar fi văzut nişte maşini cu ruşi  în apropierea casei Alinei Buleu. Interesant este faptul că persoana cu pricina are domiciuliul la aceeaşi adresă cu mama Alinei Buleu, ceea ce o face puţin credibilă.
Următorul termen a fost fixat pentru data de 13 martie.

Avocatul părţilor civile a cerut Tribunalului Caraş-Severin efectuarea unei percheziţii la casa din Sânpaul a lui Adrian BuleuCiteste mai mult: adev.ro/n1auz0

Facebook Comments