Trenul Arad – București a avut întârziere de 150 de minute. CFR a anulat 56 de trenuri

by Florian Popa

CFR Călători a anulat, sâmbătă, 56 de trenuri, cele mai multe dintre ele făcând legătura între Bucureşti şi estul ţării, conform news.ro. În Gara de Nord se înregistrează întârzieri de până la 240 de minute, la sosiri şi 40 de minute la plecări. Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de temperaturi scăzute, vânt puternic, zăpadă spulberată şi troienită.

CFR Călători a anulat, sâmbătă, 56 de trenuri, majoritatea făcând legătura între Capitală şi estul ţării. „IR 1583 va fi primul tren care va pleca la ora 9.30 din Bucureşti cu destinaţia Constanţa, iar trenul IR 1636 primul care a plecat în această dimineaţă, la ora 05.30 din Constanţa spre Capitală”, precizează reprezentanţii CFR Călători.

Ei mai spun că măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca prioritate circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă şi menţinerea legăturilor feroviare între localităţile mari.

„Pentru evitarea unor situaţii neplăcute pentru pasageri şi pentru facilitarea accesului utilajelor şi a echipelor de intervenţii, a fost redus numărul de trenuri, dar se asigură continuitate în graficul de circulaţie”, potrivit CFR Călători. În Gara de Nord, cea mai mare întârziere, de 240 de minute, o înregistra, sâmbătă dimineaţă, un tren care venea de la Craiova. Un alt tren, care ar fi trebuit să ajungă de la Arad, avea o întârziere de 150 de minute.

Şi la plecări se înregistrau întârzieri, de 40 de minute, la două trenuri spre Craiova, respectiv Braşov.

Facebook Comments