Trei refugiați din Afganistan au fost găsiți de polițiști în Gara Arad

by Florian Popa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad au depistat, în cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, în Gara C.F.R. din municipiul Arad, trei cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă.
În data de 14.11.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.
Pe parcursul misiunii au fost identificați, în Gara C.F.R. din municipiul Arad, trei cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă. În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 19 şi 20 de ani, doi dintre aceștia fiind solicitanți de azil.
După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil vor fi îndrumaţi să se întoarcă în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.
În perioada următoare, în zona de competenţă a judeţului Arad vor continua acțiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurile M.A.I. pentru prevenirea activităților de migraţie ilegală.

Facebook Comments