Trei refugiați au fost depistați în județul Arad, în cadrul unor acţiuni preventive

by Andreea Radu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad au depistat, în cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, în Gara CFR din Municipiul Arad, respectiv într-o parcare din orașul Pecica, trei cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă.
În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.
Pe parcursul misiunii, au fost identificați, în Gara CFR din municipiul Arad, respectiv într-o parcare din orașul Pecica, trei cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.
În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Palestina și Uganda, cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani.
După finalizarea tuturor verificărilor, vor fi îndrumaţi să se întoarcă în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.
În perioada următoare, în zona de competenţă a judeţului Arad vor continua acţiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne pentru prevenirea activităţilor de migraţie ilegală.

Facebook Comments