Trei cetățeni din Sri Lanka au încercat să treacă ilegal în Ungaria, ascunși printre bagaje

by Andreea Radu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat trei cetăţeni din Sri Lanka ascunşi într-un autoturism, ce au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.
În data de 24.02.2023, în jurul orei 02:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român în vârstă de 37 de ani, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în România.
Cu ocazia efectuării controlului fizic al autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit, în spatele scaunelor, ascunși printre bagaje, în saci de plastic, trei cetățeni străini.
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noștri au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 20 și 43 de ani, intrați legal în țara noastră.
Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șoferul român și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii străini, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments