Trei arădeni și-au agresat soțiile de Paști și au fost evacuați de polițiști

by Andreea Radu

Polițiștii arădeni au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, trei ordine de protecție provizorii, pe o perioadă de 5 zile. Polițiștii din Șepreuș au fost solicitați, în ziua de Paști, la domiciliul unei familii din aceeași localitate, unde un bărbat de 46 de ani, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool și-a amenințat soția de 48 de ani, spunându-i că o omoară.

Pe raza municipiului, polițiștii Biroului de Ordine Publică s-au deplasat, în seara aceleiași zile, la domiciliul unei familii unde soțul, un arădean de 33 de ani, și-a lovit soția cu palma în zona feței.

În jurul orei 21,00, polițiștii de Ordine Publică s-au deplasat la domiciliul unei femei de 45 de ani, din Arad, care a sesizat faptul că în ziua de 21 aprilie a.c., soțul ei de 48 de ani a agresat-o, insuflându-i o stare de temere datorită căreia i-a fost frică să solicite sprijin.

În toate cazurile s-a dispus evacuarea agresorilor din locuința comună, și obligația de a nu se apropia de victime, fiind emise ordine de protecție provizorii, pe o perioadă de 5 zile.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Facebook Comments