Trecutul neștiut al Ralucăi Bădulescu

by Cristian Dobre

Una dintre cele mai excentrice apariții de la masa juriului „Bravo, ai stil!” a făcut dezvăluiri interesante într-un interviu acordat revistei VIVA! Vedeta a mărturisit că timp de opt ani a făcut parte dintr-o corporație.

Raluca Bădulescu a vorbit despre începuturile excentricității sale „Sunt o persoană mai extrovertită, așa că acest lucru se reflectă și în modul în care mă îmbrac, în ținutele mele mentare. Pentru mine, niciodată prea mult nu e prea mult. Și „prea multul acesta trebuie să fie foarte bine studiat și în concordanță cu imaginea pe care o prezinți și cu felul tău de a fi. Altfel, orice porți poate părea forțat. Spre exemplu, sunt multe trenduri care „bântuie piața, pe care eu nu le voi aborda niciodată pentru că nu mi se potrivesc; și aici dau exemplu trendurile minimaliste, deconstruite (cămăși cu fața în spate) etc. Ceea ce port eu mi se potrivește mănușă. Nu neapărat este un brand personal, este ceea ce îmi place mie să port. Sunt acea colorată cu foarte multe accesorii”, a spus Raluca Bădulescu pentru revista VIVA!. De asemenea, vedeta a recunoscut că nu a avut o perioadă în care să se îmbrace mai „cuminte”.

„Să știți că nu, nici pe vremea când eram corporatistă. Timp de opt ani am fost trader pentru produse petroliere, respectiv export motorină-benzină, la o companie națională. Să știi că eu am absolvit Facultatea de Litere, a fost o provocare pentru mine. Nu îmi plăcea programul, să încep la ora 8 dimineața. Și pe vremea aceea să știți că mă îmbrăcam tot altfel, deși purtam costume. Toate ținutele aveau două, trei brățări în plus, pantofi mai colorați”, a spus Raluca pentru VIVA!. În timp ce multe persoane care scapă de kilogramele în plus cu ajutorul chirurgiei oscilează cu greutatea și, de cele mai multe ori, ajung să pună la loc o parte din kilogramele pe care le-au dat jos cu greu, Raluca Bădulescu este din ce în ce mai slabă. La cinci ani de când și-a micșorat stomacul, jurata de la „Bravo, ai stil” nu doar că are o siluetă de invidiat, ci are și un regim alimentar pe care nu-l recomandă niciun medic nutriționist.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate