TRAIAN IGAS: “UN MOTIV IN PLUS PENTRU CARE PDL NU VA VOTA GUVERNUL PROPUS DE VICTOR PONTA”

by Calin Moga

Recent, am asistat la o altă dovadă a faptului că Guvernul Victor Viorel Ponta are doar obiective electorale, mai ales în acest an. Printr-o altă derogare de la lege, Victor Ponta îi dă lui Dragnea „pixul lui Mischie”, pix devenit cunoscut într-o altă guvernare PSD prin replica deja renumită: “soarta comunelor din județ stă în pixul meu”.

Acesta este un motiv în plus pentru care PDL nu va vota viitorul Guvern propus de Victor Ponta. Derogarea dată de actualul Guvern îi acordă libertatea deplină lui Dragnea asupra modului de folosire a Fondului de rezervă bugetară. În pixul lui Dragnea vor sta toate alocările pentru anul 2014 către autorităţile locale iar motivul este unul foarte clar: cumpărarea loialităţii politice prin acordarea discreţionară de bani primarilor PSD pentru a se implica în cele două campanii care urmează.

Dacă legăm această derogare şi de faptul că Liviu Dragnea este şi şeful de campanie al PSD pentru europarlamentarele din acest an atunci este clar că Victor Ponta a dat această ordonanţă doar pentru a-i asigura resursele financiare pentru campania PSD.

Facebook Comments