TRAIAN IGAS, SENATOR PDL ARAD: „ACTUALUL GUVERN SE INCURCA IN CIFRE SI MINCIUNI“

by Cosmin Mihuta

Senatorul de Arad Constantin Traian Igaş a lansat, miercuri, un atac asupra premierului Victor Ponta şi a miniştrilor, care se contrazic reciproc pe tema accizei pe combustibil. „Minciuna are picioare scurte, un proverb foarte potrivit premierului Ponta și echipei sale de miniștri. Zilele acestea asistăm la o serie de minciuni aruncate românilor când de premier, când de miniștrii săi. Premierul spune că banii din acciza pe combustibil vor fi folosiți pentru autostrăzi, autostrăzi pe care ministrul Dan Șova spune ca le va începe abia în 2017, deci nu are de ce să ceară bani pentru ceva ce nu se face sub această guvernare.
Ministrul finanțelor, tânăra Ioana Petrescu, declară că banii din acciză vor fi folosiți pentru plata pensiilor și salariilor. Și din nou vine premierul Ponta să infirme.
Acum rămâne întrebarea: pe cine să credem? Pe acest tânăr ministru, fără experiență politică sau pe deja doveditul mincinos Victor Ponta? Că banii din acciză nu pot fi folosiți și pentru salarii și pensii și pentru autostrăzi și pentru reducerea CAS. Se vede că Victor Ponta are multe găuri de acoperit în buget dar spune că nu vrea să reducă din cheltuieli așa încât ne putem aștepta la alte taxe în stilul caracteristic PSD. Putem considera și această acciză o nouă poantă marca Ponta!
Actualul guvern se încurcă în cifre și în minciuni iar premierul trebuie să își corecteze zilnic miniștrii care recunosc că nu pot face ce USL a promis românilor“, susţine Igaş.

Facebook Comments