TRAIAN IGAS: “MICROBUZELE SCOLARE VOR FI DIRECTIONATE PRIMARILOR PSD”

by Calin Moga

Senatorul PDL, Traian Igaş, avertizează că direcţionarea noilor microbuze achiziţionate de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice se va face, în primul rând, pe criterii politice.
„Ştiind de necesităţile primarilor din judeţul pe care îl reprezint şi de solicitările depuse de aceştia la Inspectoratul Şcolar Judeţean am adresat o interpelare ministrului Liviu Dragnea în care i-am solicitat să spună care sunt criteriile pe baza cărora se vor face livrările de microbuze şi câte bucăţi vor fi transmise unităţilor de învăţământ din judeţul Arad împreună cu denumirea acestor unităţi” a precizat senatorul.

Ministerul a achiziţionat 600 de microbuze şcolare iar până la sfîrşitul anului vor mai fi aduse încă 400 de microbuze, care vor fi împărţite în toată ţara.

„Din păcate semnalele mele din teritoriu sunt că aceste microbuze vor fi direcţionate înspre localităţi conduse de primari PSD, ceea ce ar fi nedrept faţă de cei care au un primar cu altă apartenenţă politică. Consider că oamenii nu trebuie să fie împărţiţi în două, indiferent de primarul pe care îl au. Nu sunt de acord cu abordarea guvernării “pentru unii mumă, pentru alţii ciumă”, de aceea cer guvernanţilor să fie corecţi cu arădenii”, şi-a arătat nemulţumirea senatorul Traian Igaş.

Facebook Comments