Tragedie în vestul țării. Patru copii au murit arși de vii în casă

by Cristian Dobre

Patru copii cu vârste între 4 luni și 6 ani au murit după ce casa în care locuiau a luat foc. Tragedia a avut loc aseară, în Timișoara. Părinții copiilor și fratele mai mare au fost transportați la spital. Vecinii cred că focul ar fi pornit de la o sobă improvizată și spun că micuții erau lăsați singuri în cameră

A ieşit băiatul ăl mare afară, eu eram în bucătărie şi a zis: Ajutor, arde casa! Ne-am dus, am vrut să sparghem geamurile să intrăm, nu amvut cum de fum”, povesteşte un vecin.

În casă locuiau, cu chirie dar fără niciun contract, nouă persoane: patru adulți și cinci copii. Dintre cei patru frați care au pierit în incendiu, cel mai mic avea doar 4 luni.

„Copiii erau în camera din spate şi părinţii stăteau în faţă. Din câte ştiu, copiii locuiau singuri şi închişi”, spune un vecin.

Când au văzut ce s-a întâmplat, mamei copiilor și concubinului acesteia li s-a făcut rău. Au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale, împreună cu băiatul cel mare, de 14 ani, intoxicat cu fum, și încă un adult.

Din cauza fumului gros, pompierii au căutat victimele cu aparatul de termoviziune.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments