Tragedie în sportul arădean: infectat cu Covid-19, Florin Bugar, antrenorul de la Piroş Security, a murit la doar 49 de ani!

by Sorin Haut

Veste tragică pentru sportul arădean, dar implicit şi pentru cel românesc. Antrenorul prim divizionarei de fotbal feminin Piroş Security Arad, Florin Bugar, a decedat la doar 49 de ani. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei Piroș Security. Florin Bugar era şi selecţionerul naţionalei sub 19 ani. Era pozitiv la COVID-19 de aproximativ două săptămâni, alături de alte şase jucătoare din lot. Situația sa de sănătate s-a înrăutățit brusc, odată ce au fost decoperite şi alte două probleme medicale. A făcut encefalită și a fost transportat la secția ATI a unui spital din Timișoara, ca apoi să fie intubat.

Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin. Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața. În cariera sa a mai antrenat echipa de băieți dar și cea de fete la CFR Timișoara, Echipa națională feminină a României sub 19 ani . Întreg stafful și jucatoarele sunt alaturi familiei și transmit sincere condoleanțe. Mulțumim Prof pentru toată implicarea , rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat. NU TE VOM UITA NICIODATĂ! Florin Bugar 1970-2020”, scrie pe pagina de Facebook a echipei.

Florin Bugar a pierdut în această dimineață cea mai importantă luptă, cea cu viața, la vârsta de 49 ani! Antrenorul echipei naționale de fotbal feminin al României și al echipei Piroș Security Arad a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie! Starea sa s-a agravat pe parcursul zilelor, fiind diagnosticat și cu encefalită de etiologie COVID.

De-a lungul carierei sale, Florin Bugar a antrenat echipa de băieți și fete a clubului CFR Timișoara, echipa Piroș Security Arad și echipele naționale de junioare ale României. Federația Română de Fotbal regretă dispariția lui Florin Bugar și transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați„, este şi mesajul Federaţiei Române de Fotbal.

 

Facebook Comments