Traficant prins la frontieră cu droguri, de către polițiștii de frontieră și cei ai SCCO Arad

by Adrian Pavel

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad și ai Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la trafic internaţional de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu.
Astfel, la data de 10 martie a.c., aceasta a fost prinsă în flagrant delict de către polițiștii de frontieră, în timp ce ar fi încercat să introducă în ţară, din Belgia, trei borcane conținând 260 de grame de muguri de canabis, ascunse într-un bagaj, printre obiectele personale.
La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei cercetate. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a admis propunerea formulată de către procurorii D.I.I.C.O.T. și a dispus arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate