Traficant de droguri, „săltat“ de DIICOT Arad. Polițiștii au găsit la percheziții cocaină, cannabis și amfetamină

by Florian Popa

La data de 09.03.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de risc şi mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la începutul lunii septembrie 2020, susnumitul a importat din Olanda, în România, droguri de mare risc în vederea comercializării.
La data de 08.03.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperite 3 kilograme de amfetamină, 17 grame de cocaină, 1000 bucăţi timbre LSD și 27 de ghivece cu plante de cannabis, 3 cântare de mare precizie, 2 corturi indoor, precum și mai multe obiecte folosite pentru creșterea și îngrijirea plantelor.
La data de 09.03.2021, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Facebook Comments