(Update) Trafic feroviar blocat în județul Arad. Un tren cu 19 călători a deraiat la Bârzava

by Florian Popa

Update2: Traficul feroviar în staţia CF Bârzava a fost redeschis la ora 16:25, după ce osia locomotivei deraiate a fost repusă pe şină, informează CFR Călători.

Update1: Este vorba despre locomotiva unui tren de persoane, (Brașov-Budapesta) care a căzut de pe șină. Pasagerii au fost preluați de un microbuz și transportați spre destinație. Nu sunt victime.

 

Traficul feroviar este întrerupt în judeţul Arad, la intrare în stația Bârzava, după ce locomotiva unui tren cu 19 călători a deraiat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, circulația trenurilor este închisă la această oră la intrare in stația CF Bârzava, din cauza deraierii de o osie a locomotivei trenului 74-1, care circula în relația Brașov – Curtici. Locomotiva trenului 74-1 a deraiat de o osie peste macazul nr 7 care asigura trecerea de la linia 2 la linia 3 din stație.

Personalul de specialitate este deja la fața locului pentru a lua măsurile necesare, astfel incât în scurt timp să fie asigurată continuitate în traficul feroviar.

 

Facebook Comments