Top 5 accesorii pentru vara lui 2019

by webeditor

Moda este o metodă prin care ne putem exprima față de cei din jur, iar felul în care ne îmbrăcăm spune multe despre personalitatea noastră. Tendințele în modă se schimbă constant, însă designerii ne sugerează să alegem să purtăm ceea ce ne face să ne simțim bine.

Anul acesta, trendurile sunt axate pe rafinament, eleganță și originalitate. Același lucru este valabil și în cazul accesoriilor care completează orice ținută. Fie că este vorba de o geantă, o pereche de ochelari, ori o simplă bentiță – aceste elemente pot da farmec unei ținute anoste.

Dat faptul că în fiecare sezon există câteva accesorii care devin un must-have pentru orice pasionat de modă, iată care sunt vedetele în această vară:

Șepci și pălării

Șepcile și pălăriile sunt accesorii care nu ar trebui să îți lipsească. Pe lângă faptul că pot schimba total o ținută, ele au și rolul de a ne proteja de razele soarelui. Așadar, trebuie neapărat să îți achiziționezi o șapcă originală, model 2019, în acest sezon.

În ceea ce privește materialul acestor accesorii, la modă sunt cele din piele, velur, paie și bumbac. De asemenea, populare sunt șepcile și pălăriile în nuanțe naturale (precum alb, albastru sau bej).

Bentițe

Bentițele sunt alte accesorii în topul tendințelor din această vară. Favoritele sunt cele clasice, care au o alură școlărească.

Optează pentru modelele twist inedit, din satin. Acestea pot fi purtate atât în combinație cu un look glamorous, cât și în cazul unui look casual – alături de tricouri albe sau negre.

De asemenea, la modă sunt și bentițele accesorizate cu perle, ori cele din PVC.

Perle

Când vine vorba de bijuterii, perlele sunt vedetele acestui sezon. Dacă până acum acestea erau purtate de cele mai multe ori într-un context formal, anul acesta ele sunt înglobate în ținute casual.

 

De asemenea, dacă nu îți permiți să achiziționezi perle naturale, optează pentru cele artificiale. Însă, ai grijă să le porți în ținute care nu sunt sofisticate.

Așadar, atât la birou, cât și la un party – alege să porți de cercei și bentițe cu perle, ori coliere cu perle faux în cascadă.

 

De exemplu, perlele albe se potrivesc cu orice tip de piele. Cele roz sunt recomandate blondelor, iar cele movalii sunt accesorii deosebite pentru femeile care au pielea mai închisă. De asemenea, dacă participi la un eveniment formal, optează pentru perlele negre. Acestea sunt seducătoare și dau o notă de mister oricui le poartă.

Accentele din lemn

Accentele din lemn sunt detalii pe care le vei observa din ce în ce în acest sezon. Fie că este vorba de tocul pantofilor, ori de mânerul unei genți, aceste detalii se regăsesc în locuri neașteptate.

Dacă ești adepta acestui microtrend optează pentru brățări din lemn, ori pentru o poșetă clutch tot din același material.

În plus, aceste accesorii se potrivesc perfect în combinație cu materiale precum bumbac sau denim.

Lentile reflectorizante

În fiecare vară, ochelarii sunt piesele de bază din garderobă. Dacă anul trecut erau la modă modelele de ochelari care aveau dimensiuni reduse, anul acesta se poartă cele inspirate din modelele ochelarilor cicliștilor. Mai exact, lentilele sunt în culori reflectorizante. Așadar, îndrăznește să fii în tendințe și optează pentru ochelarii inspirați de ski goggles sau de cei ai cicliștilor.

 

Orice ținută poate căpăta un farmec aparte, atunci când este accesorizată potrivit. În 2019, casele de modă încurajează femeile să adopte un look îndrăzneț și să poarte bijuterii neobișnuite.

 

Pe lângă accesoriile cu perle, ori cele care au detalii din lemn, vedetele sezonului sunt și șepcile și pălăriile. Fie că alegi unele din paie, ori din velur, asigură-te că sunt înfrumusețate cu diverse panglici.

De asemenea, optează și pentru ochelarii de soare cu lentile în culori reflectorizante.

În plus, nu uita: să fii la modă nu înseamnă neapărat să porți articole vestimentare scumpe. Trebuie doar să asortezi hainele și accesoriile astfel încât acestea să te avantajeze.

Facebook Comments